Mooi zeepbakje voor ieder wat wils

Zeepbakjes

Een zeepschaal is een platte, open bak of plank waarop na gebruik een stuk zeep te drogen kan worden gelegd. Zeeprekken houden je zeep schoon en droog in de buurt van je gootsteen. De soorten zeepbakjes lopen sterk uiteen en je kunt alles vinden, van een goedkoop stuk plastic tot een chique designer zeepbakje. Hoewel zeepbakjes bijna elke vorm en stijl kunnen hebben, zijn er veel ontworpen in de vorm van een kom, zodat het zeepwater niet zo veel overloopt als wanneer de kom plat was en geen rand had. De meeste zeephouders zijn gemaakt van waterdichte materialen.

Een zeepbakje kan bestaan ​​uit:

  • Kunststof
  • Glas
  • Keramiek
  • metaal
  • Hout

Zeepbakjes zijn online verkrijgbaar, bij veel bouwmarkten of bij gespecialiseerde badkamerwinkels. Als je geen model wilt kopen, kun je bijvoorbeeld een porseleinen schotel of een spons als zeepbakje gebruiken. Als alternatief kunt u ook kleine plastic containers of dozen als zeephouders gebruiken.

Het vinden van het juiste zeepbakje kan een uitdaging zijn. Het aanbod is enorm. Voor elke smaak en stijl is er echter wel iets passends te vinden. Hieronder presenteren we vijf van de beste modellen die je zeep droog en je badkamer netjes houden. Zeepschaal wandmontage – deze opties zijn beschikbaar Als je weinig opbergruimte in je badkamer hebt, zijn modellen die aan de muur kunnen worden gemonteerd een goede oplossing. Deze ruimtebesparende opbergmogelijkheid is ook bijzonder praktisch in de douche.

Er zijn verschillende montagevarianten. Sommige zeepbakjes zijn voorzien van een zuignap. Deze zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Anderen zijn aan de muur gelijmd. Ten slotte zijn er modellen waarbij je gaten in de muur moet boren en de zeephouder op die manier moet bevestigen. Deze variant kan echter onder bepaalde omstandigheden je muur beschadigen. Maak je eigen houten zeepbakje – zo eenvoudig is het Zeepbakjes zijn ontzettend praktische badkameraccessoires. Maar je hoeft er niet per se een te kopen.

Mooi zeepbakje voor ieder wat wils
Schuiven naar boven