De zoektocht naar de eeuwigheid

Ring

De trouwring is een van de belangrijkste onderdelen van je bruiloft. Want hij is het natuurlijk, net als je partner, die je je hele leven samen zal vergezellen. Elke dag herinnert hij je aan je vinger aan de eed voor de eeuwigheid, je liefde, de tijd samen. De keuze aan trouwringen is overweldigend, maar uw trouwring moet wel bij u passen. Witgouden trouwringen zijn een populaire keuze voor bruidsparen omdat ze er niet alleen magisch uitzien, maar ook symbool staan ​​voor kracht.

Goud, zilver of witgoud?

Eerst en vooral is het een heel persoonlijke voorkeur welk materiaal je samen kiest voor je trouwring. Sommige bruidsparen houden van goud of roségoud en anderen houden van zilver. En wil je een gouden ring die er zilver uitziet, kies dan voor witgoud, platina, roestvrij staal of titanium. De verschillen zitten zeker in de prijs, want ze zijn allemaal fabelachtig mooi. De levensduur en robuustheid van een trouwring is ook belangrijk, want deze vergezelt u dag en nacht bij alle gelegenheden en in alle situaties – een leven lang. Witgoud met diamant is hier fantastisch voor, omdat ze edel zijn en toch alle hoogwaardige en optische voordelen bieden van ringen gemaakt van andere edele metalen. Ze kunnen ook individueel worden ontworpen en qua kleur worden gecombineerd.

Welk ontwerp?

Op een heel klassieke manier draagt ​​de bruid minstens één edelsteen in haar trouwring, die ontbreekt in de ring van de bruidegom. Je hoeft je natuurlijk niet aan conventies te houden, je kunt zelf bepalen of je stenen wilt of niet. Trouwringen zijn meestal ook koppelringen. Dit betekent dat ze zo op elkaar lijken dat ze bij elkaar passen zoals jullie als stel. Ze kunnen anders zijn ontworpen, maar de belangrijkste kenmerken zijn hetzelfde om ze als een eenheid te identificeren. Deze omvatten bijvoorbeeld de vorm, zoals een glad of licht gebogen oppervlak, de breedte of kleurkenmerken. Het is belangrijk dat uw ringontwerp de voorkeuren van u beiden weerspiegelt. Jullie zouden ze allebei leuk moeten vinden, want jullie zullen allebei je ring elke dag dragen.

Individuele kenmerken

Ringen kunnen individueel worden ontworpen. De dagen van een uniforme gouden ring als trouwring zijn allang voorbij. U kunt de details aanpassen aan uw relatiedynamiek. Bijvoorbeeld patronen en vormen die je relatie weerspiegelen of die je alleen een geheim vertellen. En vergeet niet dat je gravure ook heel persoonlijk kan worden gehouden. Niet alleen je naam en de trouwdatum moeten gegraveerd worden. Wees fantasierijk en creatief.

De zoektocht naar de eeuwigheid
Schuiven naar boven